Skriva för att lära - Nordlander, Andreas (Högre utbildning, 2013)
Andreas Nordlander recenserar: Skriva för att lära : skrivande i högre utbildning (2011) av Olga Dysthe, Frøydis Hertzberg, och Torlaug Løkensgard Hoel, i svensk översättning av Sten Andersson, Studentlitteratur, 209 s.